ZomerFEEST!

Na de vakantie loopt de zomer in het Hofpleintheater nog even door tijdens het ZomerFEEST! Doe mee aan een theaterproefles, kijk naar een voorproefje op het nieuwe seizoen, win kaarten tijdens de vrijkaartenspeurtocht, verkleed je als theaterheld of doe mee aan een van de andere toffe activiteiten die zowel in het theater als buiten op het Waterplein plaatsvinden.

Programma 
10.00 - 16.00

Foto-Verkleed-Wand
Ga verkleed in de stijl van Verhalen uit de hoge hoed en kies voor een outfit in de stijl van Roodkapje, Hans & Grietje, Assepoester of een van de andere sprookjes van Grimm die vanaf september te zien zijn in het Hofpleintheater. Laat jezelf door een van je ouders fotograferen voor de speciale Foto-Verkleed-Wand.

Doe-het-zelf-plein: Verhalen uit de hoge hoed
De Hoedenmaker is een meesterverteller. Hij tovert verhalen uit de hoge hoed, waarmee hij je meeneemt naar een wereld vol fantasie en humor. Tijdens het zomerfeest kun je jouw eigen toverhoed maken!

De Tekentafel: bloemenzee op de stoep
Zomer voorbij? Nee hoor, onze hele stoep is een grote vrolijke bloemenzee. Krijt mee aan de grootste en vrolijkste bloemenzee op de stoep!

10.30-11.15 | Proefles theater voor peuters (2 & 3 jaar)
11.30-12.15 | Proefles theater voor kleuters (4 & 5 jaar)

12.30-13.00 | Presentatie nieuw theaterseizoen
Met een optreden van de spelers van De duik, een interview met de makers, scènes die voorgelezen worden uit de scripts, de uitslag van de fotowedstrijd, presentatie van de campagnebeelden en start van de schatzoektocht.

13.00-13.45 | Proefles theater voor kinderen (van 6 t/m 8 jaar)

13.45-15.30 | Theater challenge (12+)
Ga de challenge aan en maak in minder dan twee uur een voorstelling met een regisseur van Hofplein!

14.15-15.00 | Proefles theater voor kinderen (9 t/m 11 jaar)ZomerFEEST!

Je hoeft geen kaarten te kopen voor het ZomerFEEST, kom gezellig langs!

    Foto's

    Info