#EAF2018

Van 13 t/m 16 maart is het Hofpleintheater hét festivalterrein van #EAF2018; het Scholieren Theaterfestival Rotterdam. Vier dagen lang presenteren jongeren van 10 verschillende middelbare scholen uit de regio Rotterdam onder leiding van een theatermaker een voorstelling waarmee ze strijden om de Fred van der Hilst- Wisseltrofee en vele andere mooie prijzen en nominaties! Dit jaar hebben de scholen een kunstenaar als inspiratiebron gekozen voor hun stuk en staat #EAF2018 in het teken van: KUNST.

De prijzen worden op vrijdagavond tijdens de beslissende prijsuitreiking uitgereikt door een jongerenjury én een vakjury.

Iedere dag van 18.30 tot 19.30 uur is er een randprogramma met o.a. FLOW (Rotterdamse Spoken Word artiesten), een kunstinstallatie en een maak-je-eigen-gifje booth. Na afloop van de voorstellingen is er ook een talkshow in de foyer van het theater. Dus kom gerust eerder of blijf na afloop nog gezellig napraten!

Speelschema #EAF2018

Dinsdag 13 maart
Wolfert Dalton
Tooropmavo
Wolfert Lyceum

Woensdag 14 maart

Stedelijk Gymnasium Schiedam
Rudolf Steiner College
De Theaterhavo/vwo

Donderdag 15 maart

SG Spieringshoek
Lentiz | Floracollege
Wolfert Tweetalig

Vrijdag 16 maart

Havo/vwo voor Muziek en Dans
Prijsuitreiking

Moedig de scholen aan of laat je verwonderen en verrijken door de voorstellingen.
Volg #EAF2018 ook via Facebook, Twitter of Instagram en blijf op de hoogte van alle voorbereidingen, weetjes en festivalnieuws.

#EAF2018 is ook onderdeel van De Maand van Cultuuronderwijs. Klik hier voor meer informatie.#EAF2018

loading...

    Foto's

    Info

    Dit evenement eindigde op 16 maart 2018