Het circus is begonnen

Hooggeëerd publiek, hartelijk welkom in ons circus. Wij brengen u een spetterende show…. Willen jullie ons olifantje zien? Die op een bal kan lopen en ons aapje dat op een koord kan dansen?! Je bent toch niet bang voor onze leeuw? Die kan over vuur springen! En niet te vergeten onze walrus, die bellen kan blazen! De muziek begint… de lampen gaan aan… de gordijnen gaan open… Het circus gaat beginnen! Applaus! Waarom gebeurt er niets? Wat is er aan de hand? Waar zijn de artiesten?

‘Het circus is begonnen’ is een voorstelling voor de allerkleinsten. Peuters en kleuters worden actief bij het verhaal betrokken. Tafeltheater; waarin hand- en stapoppen gebruikt worden, gecombineerd met het acteren van de poppenspeelster, geven deze vrolijke voorstelling een toegankelijk karakter. Op humoristische wijze zet Elly Bakker het dagelijks gepeuter van de dieren in de schijnwerpers.

Gespeeld door: VALENTIJN productiehuis


Het circus is begonnen speelt tijdens het WinterFEESTival. Hofplein biedt jong en oud(er) drie dagen lang een goedgemutst festivalprogramma met verfrissende voorstellingen en héél veel creatieve activiteiten! Kom knutselen op het doe-het-zelf-plein, ga verkleed op de foto, volg een workshop theater door Jeugdtheater Hofplein, doe mee aan een theatrale rondleiding en ontwerp je eigen poster bij de tekentafel.Het circus is begonnen

loading...

    Foto's

    Info