Het grote sprookjesconcert

Drie bekende prinsessen, Roodkapje, Assepoester en Sneeuwwitje, uit de beroemde sprookjesverhalen van de Gebr. Grimm en één hele knappe Prins komen voor het eerst bij elkaar. Op de vraag ‘wie is de enige échte droomprinses voor de knappe Prins?’ worden alle (vocale) registers opengetrokken.

Het Grote Sprookjesconcert is een muzikale sprookjesvertelling met een bont en komisch allegaartje van uit de bocht vliegende sprookjesfiguren, een rijke fantasie, aanstekelijke interactie én heel veel bekende meezinghits.

Een vrolijk en muzikaal avontuur voor kinderen, ouders en grootouders. Wees gewaarschuwd: muzikaal vuurwerk, vrolijkheid, humor én avontuur worden niet geschuwd. Na afloop van de voorstelling is er een meet-and-greet met de drie Prinsessen en Prins!

Gespeeld door De sprookjesclub: Ayal Oost (GTST, Soldaat van Oranje), Roos van Breukelen (Efteling Sprookjesboom, Soldaat van Oranje, Jeans) Marcella Heukels (Rapunzel de musical, BB Bootleg), Deborah de Groot (singer/songwriter, BB Bootleg, Jeans)

Het grote sprookjesconcert gespeeld door De Sprookjesclub speelt tijdens het HerfstFEESTival. Hofplein biedt jong en oud(er) drie dagen lang een goedgemutst festivalprogramma met verfrissende voorstellingen en héél veel creatieve activiteiten! Kom knutselen op het doe-het-zelf-plein, laat je schminken, ga verkleed op de foto, volg een workshop theater door Jeugdtheater Hofplein en ontwerp je eigen poster bij de tekentafel.

 Het grote sprookjesconcert

loading...

HerfstFEESTival

Iedere dag is het FEEST van 09:30 - 16:00 uur. Voor het symbolische bedrag van 1 euro koop je onderaan deze pagina een strippenkaart, waarmee je van alles kunt komen doen. Voor onderstaande programmaonderdelen kun je apart kaartjes bestellen. Bij een kinderkaartje voor een van de voorstellingen van het HerfstFEESTival ontvangen kinderen de strippenkaart gratis bij de kassa!

Woensdag 18 oktober 
11:00 uur Dikkie Dik en de taart 2+
12:00 uur Het grote sprookjesconcert 4+
13:00 uur Dikkie Dik en de taart 2+
14.00 uur Het grote sprookjesconcert 4+ (gecanceld)
15:00 uur De duik 8+

Donderdag 19 oktober
11:00 uur Nijntje op de fiets 2+
12:00 uur Het grote sprookjesconcert 4+
13:00 uur Nijntje op de fiets 2+
14.00 uur Het grote sprookjesconcert 4+ (gecanceld)
15:00 uur De duik 8+

Vrijdag 20 oktober
11:00 uur Tommie en Tom Poes 4+
12:00 uur Het grote sprookjesconcert 4+
13:00 uur Tommie en Tom Poes 4+
14.00 uur Het grote sprookjesconcert 4+ (gecanceld)
15:00 uur De duik 8+

 

    Foto's

    Info

    Dit evenement eindigde op 20 oktober 2017