Roodkapje

Verhalen uit de hoge hoed, het leukste voorleesuurtje van de week, is in een nieuw jasje gestoken!

Dit seizoen brengen Stip en Stippel bekende en minder bekende sprookjes van de gebroeders Grimm en Andersen tot leven met een serie interactieve vertelvoorstellingen. Een ontspannen en vrolijk zondagochtendprogramma voor iedereen vanaf 3 jaar, barstensvol voorleesplezier, muziek, zingen, spelen en tekenen.

Stip en Stippel heten zo, omdat zij iedere dag opnieuw op zoek zijn naar de mooiste verhalen die beginnen met 'Er was eens...' ofwel: 'Er was eens, puntje, puntje, puntje (stip, stip, stip)'. Dat zijn volgens hen de allermooiste verhalen, want zinnetjes die eindigen met stippeltjes zijn de verhalen die je zelf mag invullen. Verhalen om bij weg te fantaseren en om na te spelen.

Voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van sprookje zingt, na afloop van het verhaal, een prachtige sprookjesprinses bekende meezingliedjes! Je kent ze vast allemaal en anders helpen we je een handje of ga gewoon lekker dansen.

Deze week een speciale XL voorjaarsvakantie editie tijdens het LenteFEESTival: Verhalen uit de hoge hoed, in de grote zaal van het Hofpleintheater met de vertelvoor-stelling Roodkapje! Verkleed je dus als oma, de wolf of Roodkapje zelf en geniet met Stip en Stippel mee van dit mooie sprookje.

Roodkapje woont met haar moeder aan de rand van het bos. Op een dag wordt grootmoeder, die in het bos woonde, ziek. Roodkapje gaat haar zieke grootmoeder een mand met lekkere dingen brengen. De jager, die ze tegenkomt, waarschuwt haar: ‘Blijf wel op het pad, meisje, anders verdwaal je nog. En pas op voor de wolf.’ Maar dan ziet Roodkapje mooie bloemetjes staan, het is maar een piepklein stukje van het pad af…

 Roodkapje

loading...

LenteFEESTival

Iedere dag is het doe-het-zelf-plein van 10:00 - 16:00 uur open. Hiervoor wordt het symbolische bedrag van 1 euro gevraagd.
Voor de volgende programmaonderdelen kun je apart kaartjes bestellen:

Woensdag 28 februari
11:00 uur We hebben er een geitje bij 2+
12:00 uur Roodkapje (Verhalen Uit De Hoge Hoed) 3+
13:00 uur We hebben er een geitje bij 2+
15:00 uur Katharina Katharina in het Ganzenbord 8+

Donderdag 1 maart
11:00 uur Gonnie en vriendjes 2+
12:00 uur Roodkapje (Verhalen Uit De Hoge Hoed) 3+
13:00 uur Gonnie en vriendjes 2+
15:00 uur Katharina Katharina in het Ganzenbord 8+

Vrijdag 2 maart
11:00 uur Er was weer... De nieuwe kleren van de keizer 4+
12:00 uur Roodkapje (Verhalen Uit De Hoge Hoed) 3+
13:00 uur Er was weer... De nieuwe kleren van de keizer 4+
15:00 uur Katharina Katharina in het Ganzenbord 8+

    Foto's

    Info

    Dit evenement eindigde op 02 maart 2018