Speurtocht De Waterwaack van Natterlande

Doe mee aan de waackzinnige speurtocht bij De Waterwaack van Natterlande!

Maak in deze speurtocht vast kennis met een aantal knotsgekke karakters uit de voorstelling die op verrassende plekken in Rotterdam verstopt zijn. Hieronder vind je meer informatie over de speurtocht en kun je de schatkaart downloaden. Schatkaarten kunnen ook afgehaald worden op De Theaterschool aan de Pieter de Hoochweg 222 in Rotterdam.

Op vijf verschillende locaties in het centrum van Rotterdam ligt een schatkist. Hierin zit een envelop met een sticker van een van de figuren uit het boek en de voorstelling. Spaar alle zes stickers en plak deze op je schatkaart. Op de schatkaart vind je de aanwijzing naar de eerste locatie.In de envelop zit bovendien een brief van Watersnoodtariskantoor Kolk & Kwelwater met de aanwijzing voor de volgende locatie. Zet dus snel je speurneus op en zoek, puzzel, fiets of loop mee in de zoektocht naar stickers en natuurlijk het kadootje dat je in het Hofpleintheater krijgt als je de voorstelling bezoekt!

Praktische informatie
De speurtocht kun je lopend of fietsend doen. Lopend duurt het zo’n 60 minuten, fietsen gaat een stuk sneller. In verband met de openingstijden van de locaties adviseren we je de speurtocht op woensdag- en zondagmiddag te doen tussen 12.00-17.00 uur of op zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur.

De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar. Bij de speurtocht is het voor het ontcijferen van de aanwijzingen nodig om te kunnen lezen, kun je dat niet zelf, neem dan iemand mee die je helpt! Voor het speuren op de verschillende locaties hoef je niet te kunnen lezen.

BONUS: Als je naar de voorstelling gaat in het Hofpleintheater krijg je op vertoon van een volle schatkaart nog een kadootje!

Namens Jeugdtheater Hofplein en Uitgeverij Lemniscaat wenst Waternoodtariskantoor Kolk & Kwelwater alle kinderen en begeleiders heel veel speurplezier!

 

Download hier de schatkaart!Speurtocht De Waterwaack van Natterlande

YOUTUBE VIDEO'S SPEURTOCHT

TOFFEE

GUM

    Foto's

    Info